Ofte stillede spørgsmål

For at hjælpe vores kunder med at forstå vores produkter og bortskaffelse af affald har vi overholdt de hyppigst stillede spørgsmål og svar .


En ballepresser er den bedste metode til opsamling af materiale, der skal genanvendes. Genbrugspladser foretrækker materiale, der skal baller for nem håndtering . De fleste genvindingsvirksomheder vil give dig en bedre pris for din affaldsmateriale baller end loose.The presning af affald er blevet populært i de senere år på grund af den stadigt stigende pris på deponering i de fleste første verdens lande . Andre grunde til at købe en ballepresser inkluderer : sparer lagerplads, der giver en mere sikker og hygiejnisk område og hjælpe miljøet .

Den MACFAB Glasknuser vil reducere dit glas affald ved et forhold på 5: 1. Denne reduktion af flasker i glasaffald resultater i virksomheder med behov for færre skraldespande og samlinger,og dermed gøre store besparelser.

Der er mange udtryk , følgende er de mest populære: Affald Baler , Baling Press, Lodret Baler , Vandret Baler , papir komprimator , Ned Stroke Baler etcThere mange udtryk , følgende er de mest populære: Affald Baler , Baling Press, Lodret Baler , Vandret Baler , papir komprimator , Ned Stroke Baler etc.

Det er bedst at kontakte din lokale MACFAB distributør til at fuldføre en revision affald; de vil måle output og typer af affald og tilbyde den bedste presseren / maskiner til opgaven .

I Europa MACFAB Range fra MACFAB40 til MACFAB250 får brug for en almindelig enfaset tilslutning . Fra 450 til HZ 70T vandret presseren har brug for en trefaset tilslutning vil være behov for . For en mere teknisk / detaljeret beskrivelse af presseren elektriske krav bedes du kontakte os eller en af ​​vores forhandlere .

Ved at sikre alle betjene presseren forstår og følger retningslinjerne i den manuelle supplied.If manualen er tabt eller beskadiget skal du kontakte din lokale forhandler eller bede om en kopi på sales@MACFAB.com.

Du bør kontakte forhandleren , der solgte presseren til dig . Hvis du har mistet de distributør oplysninger kan du kontakte os med din ballepresser serienummer kode ( på typeskiltet ), og vi vil give dig de nødvendige kontaktoplysninger.

En vandret ballepresser bør overvejes, når papir, pap og andre genanvendelige materialer overstiger mængder end 150 tons i en måned . Dette er kun en grov indikator og det ville være bedst at kontakte os eller en af ​​vores forhandlere til at revidere din affaldsbortskaffelse behov. Bemærk venligst at der er mange faktorer , når de køber en vandret ballepresser såsom lastning muligheder , binde muligheder, max tonnage , gennemløb behov og materialetype .

Alle indsamlede genanvendelse materiale overføres i løs vægt til papirmøller eller eksporteres til andre lande som Kina for at blive genanvendt . I de fleste tilfælde baller indlæses i 20 ' / 40 ' containere . MACFAB 450 , 550 lodret presseren og MACFAB HZ500 vandret ballepresser vil producere en mølle størrelse balle , der bruger den maksimale mængde plads og øger nyttelast hver beholder . Indsamlede baller , som ikke eksporterer / mølle størrelse skal nedbrydes og re - baller selvom nogen af ​​de ovennævnte ballepressere , før de fyldes i en beholder.

Dette er afhængig af størrelsen og typen af ​​ballepressere , du ønsker at bruge båndene på.

  • - På små pressere plastik remme er mest almindelig.
  • - Om Mill størrelse ballepressere både plastik remme og stålwire bruges.
  • - På vandrette ballepressere ståltråd er mest almindelig.

Plastik remme kan betragtes som det renere og sikrere løsning af de to materialer . I tilfælde af at bryde baller i papirfabrikker nogle genvindingsvirksomheder foretrækker ståltråd , da det er lettere at opsamles end plastik remme. På grundlag af omkostningerne plast banding er bedre værdi end ståltråd . Du bør konsultere din MACFAB distributør for den bedste løsning for din ballepresser , da der er forskellige styrker , der er nødvendige til forskellige typer affald .

Mens alle MACFAB affald / genanvendelse udstyr er velegnet til udendørs brug i temparate klimaer ; Det anbefales , at maskinen er placeret indendørs eller i et overdækket område . Hvis du gør det vil øge levetid af maskinen.

Dette vil afhænge af den måde papiret er makuleret , hvis papiret er strimmel strimlet så det kan baller , men konfetti som makuleret papir kan ikke baller.

Plastflasker skal screenes og sorteres , før de kan genbruges . Når strimlet flasker sendes til genbrugsanlæg der er et problem , at der er forurenede plast blandet i sønderdelte materiale og ingen måde at sortere dette materiale , hvis makuleret. Vores PET flaske Press er perfekt til presning plastflasker.

Hætter og ringe er ikke forurener og er ikke et problem for plast genvindingsvirksomheder . Tager caps off PET-flasker vil hjælpe presseren jordpakning proces , men er ikke en nødvendig aktivitet. Vores PET flaske Press er perfekt til presning plast PET -flasker med låg / hætter stadig på flaskerne , da det har en unik piercing mekanisme, som eliminerer behovet for at fjerne lågene før presning .

I de fleste tilfælde genvindingsvirksomheder vil ikke have noget imod en lille mængde sellotape forurening , men større mængder i baller vil blive afvist.

I de fleste tilfælde genvindingsvirksomheder vil ikke have noget imod en lille mængde sellotape forurening , men større mængder i baller vil blive afvist.

Dette vil afhænge af størrelsen af ​​din balle og hvem der indsamler det. Mill størrelse baller i de fleste tilfælde ikke kan blandes , men mindre baller skal re- baller og nogle genvindingsvirksomheder kan sortere de to materialer på dette tidspunkt og dermed tilbyde denne service.

All of our balers can bale clothing but our small balers are most popular for this process.The reason for this is the size of the bale suits the handling of clothing.

Ja MACFAB 550HD ballepresser er designet til at balle disse materialer med en høj grad af foråret tilbage.

Pneumatiske pressere er luft drevet af en kompressor og luft drives cylindre. Hydrauliske pressere drives gennem en pumpe og elmotor med hydrauliske cylinders.Mest producenter, herunder MACFAB tilbyde den hydrauliske presseren mulighed.

Nej, kan disse behandles af genbrugeren , knyttet til plastfolien .

Affaldskompaktorer bruges komprimere en stor mængde af blandet affald i et indesluttet område, der skal samles op og indsamlet af din indsamler . Denne proces betyder, at affaldet ikke behøver at blive ordnet efter den forretning, men er en mere udtryksfuld mulighed for genanvendelse ; der er også en større chance for forurenende materialer som pap eller plastik , hvilket gør dem unrecyclable . Ballepressere anvendes af en virksomhed til at tage værdifuldt materiale ud af deres affald , og sortere dem i baller for indsamling ; dette tager ned omkostningerne ved bortskaffelse af affald og gør dit materiale nemmere at genbruge og har en lavere carbon footprint.

Vi anbefaler, at du kun magt vaske indersiden kammer dit presseren.