Hvem er vi

Vores udstyr er designet og fremstillet på vores specialbyggede fabrik, og alt udstyr er i overensstemmelse med de højeste internationale standarder. Vores omfattende erfaring, forpligtigelse til at yde kvalitet og investering i design og varige produktionsmidler sikrer, at vores kunder får produkter og serviceydelser, der giver langvarige affaldsløsninger til overkommelige priser.


Hele sortimentet på lager

MACFAB anvender en fremstilling til lager-metode for at sikre hurtig levering gennem vores globale distributørnetværk. Vi fremstiller alt vores udstyr på stedet, og derfor er det muligt for os at være fleksible, så vi kan samarbejde om vores kunders individuelle behov og krav.

Vores tilgang til standarder og sikkerhed

Alle MACFAB ballepressere er CE-mærkede, de leveres med fuld garanti og er i overensstemmelse med de højeste internationale standarder. Vores distributører sørger for fuld oplæring i forbindelse med installation for at sikre, at vores kunder får de største fordele ved vores maskiner. Hos MACFAB er sikkerheden af altafgørende betydning, og alle vores maskiner er i overensstemmelse med sundheds- og sikkerhedsspecifikationer.

Vores tilgang til fremstilling

MACFAB forstår betydningen af udvikling og ekspansion indenfor højteknologiske automatiseringssystemer. Denne investering i fremstilling gennem faste aktiver og intensive oplæringsprogrammer sikrer en høj produktstandard til en overkommelig pris, der overgår vores konkurrenter.


Vores historie

  • Macfab factory 1976
  • Prestressed_bed